Viziunea doITforGOOD. De ce să alegi să lucrezi cu noi

În 2013 am intrat pe piață având drept țintă consultanța IT completă și crearea de site-uri web pentru clienții corporate. Am început să creăm și ne-a plăcut foarte mult ceea ce facem. Dar parcă nu era destul; am vrut să simțim că facem ceva diferit, care să aibă un impact pozitiv și să contribuie la binele societății noastre. Astfel, anul trecut (2014), cu ajutorul prietenilor noștri de la Fundația Progress România am creat primul site din – credem noi – multe altele care vor urma și care vor face bine celor din jur.

Am lansat doITforGOOD deoarece credem că organizațiile non-guvernamentale au foarte mare nevoie să folosească eficient ceea ce are prezența online de oferit. Ne face deosebită plăcere să lucram cu ONG și ne mândrim în fiecare zi că le putem ajuta să se folosească de acest potențial.

Pentru ONG-uri este esențială dezvoltarea și menținerea unei puternice prezențe online. Internetul este un foarte bun mijloc de comunicare cu sponsori, finanțatori, parteneri, voluntari. Cum pentru mulți dintre noi internetul reprezintă cea mai la îndemână resursă de a căuta informație, un ONG cu o pagina de internet solidă capătă și mai multă legitimitate și încredere.

Înțelegem că organizațiile non-profit se confruntă adesea cu un buget restrâns. Știm că site-ul organizației sau proiectului desfășurat este foarte important și de asemenea că este necesar ca mare parte din buget să o folosești pentru binele comunității. De aceea, în general, începem prin a discuta bugetul alocat site-ului și continuăm prin a identifica aspectele cele mai importante ale proiectului. Este posibil să nu putem executa tot ce îți dorești, date fiind limitările financiare dar te vom ajuta să îți dai seama ce e cel mai bine de realizat acum și ce poate fi făcut mai târziu.

Fiecare site la care lucrăm este personalizat, cu participarea și implicarea ta în alegerea temei și organizarea conținutului pentru a maximiza și a reflecta cel mai bine viziunea, obiectivele și specificul organizației.

Intenția noastră este aceea de a construi relații strânse și de durată cu fiecare din organizațiile cu care lucrăm prin calitatea serviciilor și a colaborării, nu prin intermediul clauzelor contractuale. De aceea site-urile noastre sunt realizate prin intermediul unei platforme de management de conținut open-source (de regulă WordPress), însemnând că poți să îți administrezi singur conținutul site-ului. Vom fi însă bucuroși dacă vei alege să ne ocupăm noi de aceasta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *